Banden

De juiste banden voor uw Jaguar / Land Rover

Een Jaguar / Land Rover is geen doorsnee wagen en levert hoge prestaties als het gaat om acceleratie en remkracht. Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar Land Rover. En net zoals u beter loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar / Land Rover ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort. Afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld uw rijgedrag en het seizoen.

 

Advies en keuze

Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw Jaguar / Land Rover in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van Jaguar / Land Rover in combinatie met verschillende merken en type banden garanderen wij het juiste schoeisel voor uw wagen.

 

Winterbanden

Sneeuw, ijs en ijzel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Want die hebben meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7ยบ C daalt, zijn winterbanden aan te bevelen, ook op een droog wegdek. Omdat ze een betere grip hebben bij lage temperaturen rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij voor u de zomer- en winterbanden van uw Jaguar / Land Rover op de geschikte momenten. In de tussentijd zorgen wij voor stockage van uw andere set.

Schaft u voor het eerst winterbanden aan voor uw Jaguar Land Rover? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden voor uw wagen hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
 • GEPASSIONEERDE SPECIALISTEN

 • PERSOONLIJK CONTACT

 • PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 • VLOTTE BEREIKBAARHEID

ONZE KLANTEN
 • Van oudsher de beste Landrover service in dit gebied.Bert Hamelinck
 • Goede service correcte prijsJean-Jacques Thys
LAATSTE NIEUWS
 • JAGUAR I-PACE

  februari 11, 2018 / 0 Comments

  Een nieuw tijdperk voor Jaguar. Een nieuw tijdperk voor autorijden. Een nieuw tijdperk voor business. De nieuw [...]

 • BELEEF DE ICE ACADEMY IN ZWEDEN

  januari 11, 2018 / 0 Comments

  De Ice Academy, gelegen op een van de vele bevroren meren in de regio, is uw kans om de opwindende sensatie van het [...]

Back to top